Зад всеки успял мъж, стои по една жена

Защото всяка жена може да направи мъжа до себе си щастлив и проспериращ

05.05.2012

Зад всеки успял мъж стои една силна жена – ако досега не сте го знаели, осмислете го. И действайте.

Защото всяка жена може да направи мъжа до себе си щастлив и проспериращ.

Според източната психология жената е душата на семейството. Ако мъжът е отговорен за материалното обезпечаване, то жената е тази, която определя духа и настроението вкъщи. По силите на жената е да повлияе на мъжа – тя може да го вдъхнови, да го промени и да го накара да се чувства уверен.

Просто трябва да спазва някои правила:

1. Да не спори директно с мъжа – и още по-малко да го унижава с „За нищо не ставаш“. Повечето мъже са готови да работят усилено, за да осигурят материалното благополучие на семейството си, и много от тях сами не осъзнават, че работят не за пари, а за да бъдат оценени от жената до себе си. Най-тежката психологическа травма за един мъж е да се окаже, че не е заслужил уважение и е нищо в очите на съпругата и децата си. Ако искате мъжът ви да вярва в себе си, задължително е и Вие да повярвате в него.

2. Да изслушва внимателно онова, което той казва – поведението и начинът ви на общуване трябва да показват, че неговите думи и действия са важни за вас.

Зад всеки успял мъж, стои по една жена

Кой бяга от силна жена?

3. Да не го нарича с прякор или умалително – това е неуважително. Някои жени се обръщат към съпруга си по фамилия вместо със собствено име. И това не е абсурдно. Напротив, по този начин те събуждат у него не марсовата, а бащинската енергия. Особено ако мъжът е по-възрастен от жената. Докато към жените при обръщение е по-добре да се използват умалителни имена.

4. Да визуализира – ако вие си представите мъжа си като успешен и силен човек, такъв и ще стане. Но ако вие го визуализирате в негативен план, а и още по-лошо – говорите негативно за него, това блокира неговите възможности.

Вижте още: Изваяни мускули или силна имунна система?

5. Бъдете търпелива – личностните качества определят доколко успешен ще е човекът в интимните си отношения. Най-разрушителни са егоизмът и гневът. Няколко минути гняв могат да развалят и най-хармоничните отношения.

Етикети:

За автора

Списание VIP