Не позволявайте на болестите да ви повалят

Всички вървим към един и същ край

30.03.2017

Болестите са лошо нещо и може да повалят всеки един от нас в момент, в който най-малко очакваме. Болестта обаче може да донесе и много блага в живота ни и да изхвърли всичко повърхностно. Може да отвори място за много по-дълбоки неща, като мъдрост, разбиране и любов. Точно поради тази причина трябва да сме силни и да се борим. Понякога живота ни дава препятствия, за да ни изпита колко сме силни. За да види дали сме готови да се борим до край.

Вижте още: Посттравматичен стрес – как да си помогнем

Не позволявайте на болестите да ви развалят плановете за живота

Най-мъчителните изживявания в живота са всъщност тъкмо онези обстоятелства, които ни запознават с най-хубавото от нас. В спокойни периоди често затъваме в дребни занимания и удоволствия. Трудните периоди ни карат да се задълбочим. Незначителните неща отпадат и осъзнаваме кое е важно. Осъзнаваме колко важни са семейството, приятелите, интимните ни връзки. Колко важно е да дадем най-доброто от себе си на другите, да се радваме на даровете, които ни носи денят, и да оставим света по-добър, когато го напуснем.

Не позволявайте на болестите да ви повалят

Днес е денят!

Всеки живот е краен. Колкото и дълго да живеем, всички ние вървим към един и същ край. Когато си припомните, че преди да сме го осъзнали, всички ще се превърнем в прах, нещата, които ви ограничават в момента, като страх, гордост и разочарования в миналото просто отпадат. И откривате, че времето да блестите и да бъдете велики е сега. Точно в този момент. Затова проявете кураж и лидерство и не се предавайте пред нищо. Борете се за мечтите си. Говорете честно. Бъдете светлина в един свят, в който има много мрак. И не забравяйте, че всеки живот е краен. Рано или късно всички ще си заминем, а важното е какво сме оставили след нас като наследство.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването