Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж

В една взривоопасна комбинация...

14.08.2014

Внимание!!! На хоризонта се задава, взривоопасен хит. “Bang Bang” е новият общ сингъл на супер успешните млади звезди, Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж

Той официално бе пуснат на 29 юли, след като изтече в нета, в понеделник.

В трака са събирани мощните вокали, на две от най-добрите съвременни певици, както и бързото, като огън рапиране, на едно от най-горещите, MC-та, жени на планетата.

Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж с нов хит

Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж

“Bang Bang” почива спретнато върху твърдението на Ариана Гранде “Виж някоя може да бъде добра, за теб, но ти имаш нужда от лошо момиче, за да те остави без дъх”, а Ники рапира със сарказъм: “Това съм аз, Джеси и Ари,  ако ме изпитваш, ще съжалиш”.

Продуциран от Max Martin, Savan Kotecha и Ilya – “Bang Bang”, е първият сингъл от предстоящия нов албум на Джеси Джей, от лейбъла – Lava/Republic, който ще излезе през тази есен. Песента също ще се появи на луксозно издание и в албума – “My Everything” на Гранде, който вече е извадил Топ 20 попаденията – “Problem” and “Break Free”.

Достойно за своята позиция, песента вече е под номер 1 в Twitter Trending 140. В отговор на новия сингъл на Джеси, феновете яростно туитват за освобождаването, като се използва hashtag #BangBang.

Ники Минаж също ще извади своят трети нов албум, както и нов сингъл – “Anaconda”, който ще излезе през следващата седмица.

Подробностите за следващия албум на Джеси Джей – който ще последва миналогодишният й “Alive” – предстоят.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.