Wanna be the best

Wanna be the best – Мария Илиева, Knas и Bacardy е eдин умопомрачаващо добър хип-хоп проект

Wanna be the best

Wanna be the best?

Мария Илиева отново приковава вниманието на аудиторията  с хитовия сингъл “Wanna be the best”, с участието на талантливия рап изпълнител Knas и шведския му колега Bacardy. Рапърите са отдавна познати на публиката у нас, с успешни проекти като  “One love” – песен, която се превърна в тотален хит преди години. Напомняме Ви, че това не е първата песен, която  Knas и Мария Илиева създават заедно. Зад гърба си те вече имат едно съвместно парче “Off the record”, което остава еталон и до днес за качествена RnB  музика.

“Wanna be the best“ е с ново звучене, напълно в крак със световните музикални стандарти. Песента носи типичния клубен саунд, смесен по перфектен начин с фънк мотиви на моменти. Римите на Knas и Bacardy ще ви накарат да се замислите, а гласът на Мария Илиева, ще ви  омагьоса и накара да движите тялото си в ритъм с песента.

Издател е Стерео Стая, хитова компания, утвърдила се в музикалните среди с талант и професионализъм. Според екипа на Списание VIP, „Wanna be the best“, е основен претендент за титлата „тотален летен хит“, но стига толкова за песента. Оставяме Ви да и се насладите. And do you wanna be the best?

Автор: Георги Кърчев

Ексклузивно интервю с Мария Илиева