Webrika Academy – започни своята ИТ кариера сега

ИТ академия отвори врати в Плевен

19.06.2015

Защо все повече млади хора поглеждат към така апетитния ИТ сектор? Отговорът не е еднозначен, но може да бъде обобщен с една дума Просперитет. Няма друг отрасъл в България, който да осигурява толкова много работа, добри заплати и условия на труд за младите и кадърни хора. Неслучайно България започва да си печели приза “Силиконовата долина на Европа”.

Ако все още не сте в бранша, но имате огромното желание да се научите на някое от необходимите умения, за да станете добър ИТ специалист, може да се запишете на курсовете, провеждани в Webrika Academy.

Webrika Academy – започни своята ИТ кариера сега

Академията се намира в Плевен и е първата такава там. Като колектив всеки от преподавателите е водил курсове до сега, като голяма част от курсистите са започнали работа след завършване на обучението. За курсовете не е необходима предварителна подготовка, освен основна компютърна грамотност и личен лаптоп.

Вижте още: Предпазване на децата в Интернет

Обученията са интензивни, с много задачи и са изцяло практически ориентирани. Това ги прави изключително полезни за всеки, който иска да сложи начало на IT кариера в България или където и да е другаде по света.

Webrika Academy - започни своята кариера сега

Webrika Academy Плевен

В промоционалния срок до 20.06.2015, може да се запишете за някой от следните 3 курса:

– Курс по РНР и MySQL: Научете се да изграждате уеб сайтове с помощта на PHP и MySQL. Запознайте се с WordPress и OpenCart. умения, нужни на всеки Back-End Developer.

Начало: 01.07.2015 г.

– Курс по HTML и CSS: Научете се да изграждате атрактивни уеб страници и елементи с помощта на CSS и HTML. Умения, нужни на всеки Front-End Developer.

Начало: 04.07.2015 г.

– Курс по Дигитален маркетинг: Научете се да създавате и менижирате рекламни кампании. Анализирайте трафика на вашия сайт и се научете как да задържате този трафик.

Начало: 04.07.2015 г.

Повече информация за академията, екипа и курсовете може да намерите на уеб адрес http://academy.webrika.bg/. Може да запишете курс директно на сайта на академията или да се свържете с някой от ръководителите на следните телефони 0888 88 66 92 или 0878 735 795.

Встъпете в необятния свят на ИТ сектора и постигнете кариерата, за която винаги сте мечтали!

Етикети:

За автора

Списание VIP