Подарете си уелнес моменти във вашия дом

Как?

31.12.2017

Потапянето в хидромасажна вана или домашна сауна е нещото, което ще ни помогне да се почувстваме спокойни и добре. Ако забележите, че имате нужда от кратка почивка, отделете малко време за себе си. Можете да направите това, като създадете атмосфера, която ви приканва да се отдадете на блаженството на сетивата и да се почувствате възстановени и заредени с енергия. Вече имате идеалното място – вашата баня, която лесно може да се преобразува в домашен уелнес храм.

Как да изпитаме уелнес моменти в нашия дом

1. Създайте баня в любимия ви цвят. В наши дни най-значимите производители в света в сегмента на елементи за баня предлагат опции продуктите им да бъдат персонализирани, като бъдат оцветени в цвят по избор на клиента. Повече от 200 нюанса за санитарен фаянс ви дават още по-голям избор – идеалният начин да придадете уют на вашата баня.

2. Заложете на естествено осветление и аромати. Тези, които нямат подходяща осветителна система в банята си, могат просто да поставят няколко свещи тук и там. Те светят с топла, фина светлина, която насърчава ума ви към отпускане. Лавандуловите или валериановите масла за баня са чудесни за релаксация, а портокаловото масло дава на вашата баня плодова свежест и е полезно за сухата кожа, точно като солите за вана.

Подарете си уелнес моменти във вашия дом

Свещите са добър избор за уелнес усещане

3. Създайте опция за слушане на любима музика. Широката продуктова гама в онлайн магазините предлага всичко, от което имате нужда и дори повече. В допълнение към висококачествените мебели и санитарен фаянс за баня с фини дизайни, в електронните магазини се предлагат и по-малки аксесоари за Вашата мечтана баня. Например, може да използвате стилно осветено огледало с интегрирана висококачествена звукова система. Възпроизвеждането на любимата ви музика чрез Bluetooth е изключително лесно. Може да използвате и различни вътрешни горещи вани, които могат да бъдат интегрирани в много видове вани.

Също така, в онлайн пространството ще намерите селекция от аксесоари и тъкани за баня, за да направите своя личен уелнес оазис още по-красив. Целта е да получите вдъхновение и да предложите решения за вашия индивидуален уелнес свят.

Източник: https://zid-ko.com

Етикети:

За автора

Списание VIP