Летище се превърна в работилница на Дядо Коледа

Благодарение на канадската авиокомпания West Jet, 250 човека останаха доволни от своето пътуване

12.12.2013

Летищата са може би най-малко приятното място за прекарване на празниците. Но, уви почти всяка година, хиляди хора не могат да се приберат у дома, заради снежни бури, отменени полети и пр. Ваканционният сезон обикновено пълни транзитните зали с недоволни хора, които са изправени пред закъснения, загубен багаж или други премеждия.

Благодарение обаче на канадската авиокомпания West Jet, 250 човека останаха доволни от своето пътуване. В рекламата по-долу ще видите, как авиокомпанията превърна транзитната зала в коледно чудо, точно  преди празника.

Летище се превърна в работилница на Дядо Коледа и направи чудесен коледен подарък на своите клиенти

Канадската авиокомпания West Jet, превърна летище в работилница на Дядо Коледа. С помощта на виртуален старец, който поразпита чакащите пътници, какво искат най-много за Коледа. Чудото се случи на летищата в Торонто и Хамилтън, където 250 човека чакаха полетите си до Калгари.

Преди началото на бординга пътниците сканираха своите бордни карти в голяма синя кутия, която им позволи да комуникират с белобрадия старец. Някои пътници си пожелаха чорапи и шалове за Коледа,  други голям плосък телевизор, фотоапарати, сноубордове и айпади, а трети благополучно прибиране у дома.

Летище се превърна в работилница на Дядо Коледа

Коледна изненада от WestJet

Докато пътниците се качваха в самолета и пътуваха спокойно няколко часа, без да осъзнават какво ще се случи, над 150 работливи елфчета на West Jet започнаха да се трудят усилено. В търсене на подаръци опаковане и надписване, преминаха часовете, до кацането на самолетите. Нищо неподозиращите, 250 пътника, получиха своето коледно чудо на кацане, когато търпеливо изчакаха багажа си. Вместо куфари обаче, огромни подаръци, надписани персонално за всеки пътник, заляха лентите за багаж. Коледни песни, изкуствен сняг и лакомства за всеки, превърнаха летището в Калгари, в коледно чудо.

Целият случай е бил заловен от скрити камери и се превърна в една успешна рекламна кампания на канадския гигант West Jet. Това не е първата коледна реклама на авиокомпанията. Миналата година, те създадоха тематичен, коледен флашмоб, който бе изпълнен с танцуващи елфи посредата на всяко летище, което изпълнява техни полети.

Тази година, WestJet ще подарят безплатни полети на няколко щастливеца, ако видеото получи достатъчен брой гледания. Така, че направете някого щастлив и споделете тази статия.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.