Уил Ай Ем: Музиката е моята терапия

Писането на музика е нещо толкова естествено за него

13.08.2015

Уил Ай Ем видимо обича да се шегува и да приема музиката, като своя терапия.

Звездата от групата The Black Eyes Peas е работил с някои от най-големите артисти в бизнеса, в това число – Майкъл Джексън и Ne-Yo. Писането на музика е нещо толкова естествено за него.

Това е добър въпрос“, отвърнал той, когато от списание Hello! го попитали какво прави, когато се чувства депресиран. “Ако съм депресиран или разочарован, обикновено пиша песни за това. Моята терапия е композирането. И вицовете също.

Уил Ай Ем: Музиката е моята терапия

В действителност той обича работата си толкова много, че понякога е трудно да се изключи. Неговите приятели невинаги са щастливи заради това, но когато те се опитали да го принудят да позабави темпото, това не потръгнало и той не се вслушал в съвета им.

Уил Ай Ем: Музиката е моята терапия

Снимка: http://techmutiny.co.uk/

Приятелите ме убедиха да си взема почивка. Отидох там и бях като ‘Какво правим сега?'”. Беше скучно, мислех си ‘Защо се плаща, за да не се прави нищо?’ Предпочитам да се забавлявам и да правя нещата, които обичам и за които се плаща. Това за мен е постоянна ваканция – Това е страхотно!“. Споделя ентусиазирано той.

Вижте още: “007: Спектър” – кой ще изпее песента за саундтрака

Докато продуцентът обича да стои в студиото заедно с други артисти. То от друга страна, не е толкова влюбен в другите аспекти на славата. Той никога няма да разбере защо някои други звезди го осъждат.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.