Уиз Калифа разкрива сътрудничество с Адел и Майли

06.09.2013

Уиз Калифа разкрива сътрудничество с Адел и Майли В скорошно интервю, рап иконата разкрива, че има сътрудничество с Майли и Адел за предстоящия си албум.

Британската  певица Адел е записала нова песен с американския рапър Уиз Калифа. Сътрудничеството е за предстоящия албум на рапъра -“ Blacc Холивуд “, но звездата разкри, че не е сигурен все още дали песента ще се получи. Все пак съчетанието между баладичния дух и ритъм на Адел и рап римите на Уиз, е някак си трудна за възприемане.

В интервю за Fuse News, Уиз разкрива: “Аз имам много гост участия, в които съм рапирал, но повечето от тях не са записани за албум. Това е трудно решение, което трябва да се вземе на база предпочитанията на феновете”. Да припомним , че 25 годишният рапър има колаборации с Майли Сайръс и Адел.

Калифа също споделя, че ще се радва да работи с “чудовището” , самата “майка” на музиката – Лейди Гага. “Искам да направя нещо с нея… наистина лошо и откачено”

Съобщено е, че изпълнителката на “Skyfall”, Адел, работи по своя трети студиен албум, през тази година. Албумът на рапъра все още е в процес на подготовка, така че само можем да гадаем. Дата обявена за пускане няма, но се знае, че ще се случи към края на 2013, по време на празниците.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването