Wunderlist – управлявай задачите си лесно

Мултифункционално приложение за водене и управление на списъци и задачи

29.11.2014

Омръзна ли ви постоянно да забравяте или да пропускате някои от задачите си за деня? Изморихте ли се от безброй летящи листи по бюрото ви със стратегията ви за следващата седмица. Писна ли ви да носите тежки тефтери, които само заемат място в чантата ви? Имаме добра новина за Вас, а именно креативно и иновативно приложение за управление на задачи и планове, което се побира в смартфона ви и не заема никакво място.

Wunderlist е най-лесният начин да си свършите работата както трябва. Независимо дали ще организирате работата си, ще създадете списък за пазаруване или ще планирате екскурзията си, програмата ще ви помогне да постигнете повече.

Управлявай задачите и плановете си лесно с Wunderlist

Иновативната програма е мултифункционално приложение за водене на списъци, което ви позволява да оптимизирате деня си по най-добрият възможен начин за Вас. Програмата е страхотен приятел на хората, които обичат да правят списъци със задачи, списъци за пазаруване или пък списъци за управление на проекти си. С Wunderlist можете да създавате бележки за всякакви задачи, да добавяте описание към тях, да определяте приоритети, да ги споделяте с други хора и да поставяте срок за изпълнение.

Едно от многото положителни черти на приложението е, че е достъпно за почти всички видове платформи, а освен това има и безплатна версия.

Управлявай задачите и проектите си лесно с Wunderlist

Приложението е достъпно за почти всички видове платформи

Споделете списъците си с близки и приятели

Независимо дали сте създали списък с необходими продукти за пазаруване, работите с някой колега по проект или просто планирате почивката си, Wunderlist прави сътрудничеството ви с останалите хора в живота ви още по-лесно. Може да споделяте всичките си задачи с тях без никакви затруднения.

Вижте още: Prezi – презентирай ефективно и атрактивно

Лесна комуникация

Програмата ви позволява да останете в течение и да поддържате връзка с вашето семейство, приятели и колеги. Чрез коментари може да водите диалог с вашите близки, а най-важните съобщения може да запазвате на едно място. Просто страхотно!

Безброй списъци от цял свят, само на един клик разстояние

Обществените списъци ви позволяват да откриете полезни неща, които можете да правите. Може да откриете списък с топ 10 на най-добрите ужаси или 10 места в Париж, които задължително трябва да посетите. Също така може да откриете нова рецепта, как да направите страхотен ябълков пай. Ще се запознаете с милиони любими списъци на хора от цял свят.

Виж списъците ТУК:

Wunderlist е перфектната програма за управление на списъците ни със задачи, която е достъпна на почти всички платформи. Тъй като намираме програмата за много полезна, очаквайте съвсем скоро кратко ръководство как да работите с Wunderlist.

Можете да изтеглите програмата безплатно от ТУК:

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването