“Х-Мен: Апокалипсис” 2016

Завръщането

05.01.2016

След глобалния филмов хит – “Х-Мен: Days of Future Past“, режисьорът Брайън Сингър се завръща с “Х-Мен: Апокалипсис” .

От зората на цивилизацията той е бил почитан, като бог. Апокалипсис, първият и най-мощен мутант от X-Men вселената на Marvel, натрупал правомощията на много други мутанти, ставайки безсмъртен и непобедим.

При събуждането му след хиляди години, той е разочарован от света, като започва да намира и набира екип от мощни мутанти, включително и обезсърчения Магнито (Майкъл Фасбендер), за да разчисти човечеството и да създаде нов световен ред, където той ще царува. След като съдбата на Земята виси на косъм, Raven (Дженифър Лоурънс) с помощта на професор Х (Джеймс Макавой), повежда екип от млади X-Men войници за да спре своя най-голям враг и да спаси човечеството от пълното му унищожение.

"Х-Мен: Апокалипсис" - филми 2016

Снимка: squarespace.com

Вижте още: Най-популярните филми на 2015

Във филма ще видим актьорите: Хю Джакман, Иън Маккелън, Джеймс МакАвой, Чанинг Тейтъм, Майкъл Фасбендър, Оскар Айзък, Роуз Бърн, Дженифър Лорънс, Евън Питърс, Никълъс Хоулт, Софи Търнър.

“Х-мен: Апокалипсис“ ще види бял свят на 27.05.2016г., което го поставя в пряка конкуренция с филма “Алиса в страната на чудесата 2” на Уолт Дисни.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.