X-Men: Дни на отминалото бъдеще

Ще успеят ли мутантите да променят важно историческо събитие и да спечелят така важната за човечеството битка?

24.05.2014

Ето, че любимият ни филм – X-Men отново се завръща, по-вълнуващ и напрегнат от всякога.

Последният филм от супер поредицата X-Men: Дни на отминалото бъдеще обединява група от мутанти, които трябват да проведат епична война, за да оцелеят през два различни периода от време.

Познатите ни герои от миналите поредици на X-Men трилогията обединяват сили с по-младите си версии от миналото и имат важна мисия да променят изключително важно историческо събитие, което е от съществено значение за нашето бъдеще, както и да спечелят така важната война, която ще спаси света.

Важно е да отбележим, че в X-Men: Дни на отминалото бъдеще, режисьорът Брайън Сингър се завръща на горещия стол, за да преоткрие комикс-жанра и да го издигне на ново ниво. Продуцентът на филма Хъч Паркър споделя, че именно „комбинацията от любов, внимание и уважение, която Брайън изпитва към героите“ е нещото, което съживява неговите филми и ги кара да изглеждат така завладяващо.

„Беше вълнуващо да  изберем хората, както за оригиналния филм X-Men, така и от Първа вълна, – отбелязва Сингър

Ще успеят ли Хю Джакман, Йън Маккелън, Дженифър Лорънс, Холи Бери, Патрик Стюарт, Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендер и Никълъс Холт да спечелят тази епична битка за човечеството, предстои да разберем.

Филмът е вече в кината от 23.05.14

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването