Youngbbyoung отново ни взривиха с нов хит

08.07.2013

10233

Ето го и новия хит на лято 2013! Една песен, която ще слушате на repeat цял ден и няма да ви омръзне. „Featuring с Криско“ е парчето, което се очертава да е номер едно този сезон. Главно участие в него вземат Владо Черния и Стефосникът От Нос, и разбира се … любимецът Криско.

Момчетата от Youngbbyoung отново показват нещо различно и свежо, нещо, на което няма как да не обърнем внимание. Текстът на летния хит е дело и на тримата изпълнители, а музиката и аранжиментът са на Стефонския. След големия успех на парчето на Youngbbyoung „Вън ти мастийо…”, те продължават с изненадите и яките проекти. В парчето с Криско изобилстват цветущи нецензурни и в същото време забавни фрази, а видеото, чийто режисьор е Радостин Събев – Shosho, а оператор – Томислав Михайлов – Чочо, не отстъпва по нищо.

Както ни е ясно Стефан и Владо не се страхуват да говорят за нещата от живота, които ги вълнуват и да изразяват директно мнението си в песните, които правят и може би затова имат толкова много фенове, които се увеличават. Определено клипът на новия хит се различава доста от скандалното видео на предното им парче, но настроението и оригиналността не липсват и този път. Видеото е интересно замислено, майсторски изпълнено и определено запомнящо се, както и самата песен. След тези доста успешни парчета може да се каже, че големият успех с пълна сила преследва момчетата от Youngbbyoung и ги превръща в любимците на България с всеки изминал ден.

Насладете се на видеото, определено има какво да се види:

Момчетата от Youngbbyoung, както и Криско ще са част от най-голямото лятно турне тази година , наречено “The Party Animals Tour 2013”.

То вече върви с пълна пара и обикаля цяла България, заедно с любимите ни бг хип-хоп изпълните . “Това ще е преживяване, което може да ви накара да говорите за него цяла година, преживяване което ще ви накара да се усмихнете и да забравите проблемите.” уверяват организаторите Party Animals Bulgaria. Във Варна мястото на събитието е beach bar Debut, където всеки петък може да се радвате на яка музика и щур купон.

Любимците ни от Youngbbyoung, Криско, 100 кила, Лора Караджова, Upsurt, VenZy, Били Хлапето, Михаела Филева и още много гости, ще поддържат купона на макс.

Youngbbyoung отново ни взривиха с нов хит

Автор: Надежда Георгиева

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.