Зак Ефрън е в най-добрата си форма

18.09.2013

Зак Ефрън е в най-добрата си форма

Бившата, музикална и Дисни звезда, Зак Ефрън се поразходи по червения килим, в Торонто. Това се случи по време на премиерата на най-новия му филм “Паркланд”, драма разказваща за убийството на Кенеди. Филмът се очаква да излезе след 4 октомври и го очакваме с огромно нетърпение.

“Чувствам се страхотно”- заяви Ефрън. Някои от Вас ще се учудят, защо подчертаваме, че звездата е в най-добрата си форма, но за тези от Вас които не знаят, ще споменем, че актьорът премина през 5 месечна рехабилитация.

“Той е здрав, щастлив и най-важното… не е пиян!”- разказват приятели близки до звездата. В момента, Зак освен, че се възстановява, работи здраво и е отдал цялото си внимание в творчество и актьорска игра.

Зак Ефрън е в най-добрата си форма

В филма, Ефрън играе ролята на Джим Карико, истинският лекар, който е бил и първият прегледал Кенеди в болницата в Паркланд, след като президентът е прострелян в Дейли Плаза.

“Трите дни наистина са обвити в толкова много мистерия и противоречия с теории на конспирацията “- заявява Ефрон пред TIFF.” Растейки, аз не знаех какво е факт или измислица. Но простите истини за случилото се, което знаем със сигурност, че всички сме в този филм.”

Ще видим Зак и в още продукции, които се очаква да излязат на екран в началото на идната година. Звездата ще вземе участие в “Неловък момент”, комедия, в която ще си партнира с Майлс Телър и Майкъл Джордън. Филмът разказва за група млади момчета, които се заричат да останат свободни и никое момиче да не е в състяние да завладее умовете им.

Несъмнено 25-годишният актьор завладява сърцата на всички, не само с прекрасната си външност, но и с умелата игра на екран.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването