8 места, на които задължително да правиш секс!

Необичайни места за истинска наслада

18.06.2012

Всеки обожава секса, и това е безспорен факт. Но няма ли кулминацията да е пълна, когато го правим на необичайно място. Няма ли емоцията и адреналина да са на много по-високо ниво. Определено ще е така, и несъмнено ще остане един красив спомен.

Виж кои са осемте места, на които задължително да правиш секс!

1. Секс на работното място – или по-точно на бюрото на шефа. Надявам се, моя шеф да не чете статията, че лошо ми се пиши. Ще сложи камери в офиса и край със супер идеята ми. Да оставим шегите настрана. Това наистина е много добро място. Защо? Защото притеснението, че шефа ви може да се върне всеки момент, ви вдига адреналина, кара ви да изпитвате чувства, които няма да изпитате ако просто правите секс в леглото си. Опита си заслужава, изживяването също. Просто бъдете внимателни да не изгорите!

2. Секс на брега на морето – знам, доста от вас ще кажат, че това е изтъркано. Може и да е така, но без съмнение е уникално преживяване. Само се замислете. Секс на плажната ивица. Луната осветява морето, вълните леко ви докосват, морския полъх ви гали. Романтиката е пълна, да не говорим, че има уникални места по нашите плажове за нощно палуване. Който не е пробвал определено е загубил. Не се колебайте, просто го направете и няма да съжалявате.

Вижте още: Добър в леглото! Три основни правила!

8 места, на които задължително да правиш секс!

Качете я върху пералнята

3. Секс в небето – определено на доста мацки им се иска да правят секс в небето. Чувството, че си на 10 000 км над земята определено е възбуждащо. Така че, ако имате пътуване със самолет, го сложете като отметка в листа със задачките.

4. Секс върху пералнята – определено в първия момент, когато чух това предложение доста се смях, но като се замислих има логика. Сигурно ще е хубаво за мацката, когато центрофугата се пусне, а и за нас няма да е зле. Ще си починем малко, ако сме се изморили. Пък и какво по-хубаво от спонтанния секс – отидохте да пускате пералнята, а то каква стана.

5. Секс в джакузито (ваната)– в първия момент може да се сещате за светлата личност – Митьо Пищова, но определено секса във ваната е супер. Малко е тясно, и доста натъртва, но пък в това му е чарът. Нали трябва да се опита от всичко, а какво по-хубаво от пяна, свещи, шампанско и малко ягоди.
6. Покрив на сграда – да посрещнеш изгрева, сгушен до някоя мацка на покрива на блока си. Защо не? Определено е доста лудо изживяване, но нали това търсим. Лудо и запомнящо се.

7. На висока точка – на някоя висока точка, от която се вижда целия град с уникална гледка. За любителите на по екстремния секс – лифт. Определено ще е доста откачено и страшно изживяване, но ще си заслужава. В колата на някой връх, също е оферта. Хубаво е да съчетаваме лудото с приятното изживяване + малко романтика.

8. За по-екстремните – виенско колело, влак, автобус и други. Трябва да сте доста дискретни, че да успеете да се прикриете от другите хора, но пък какво, нали трябва да ни е яко!

И не забравяйте, че с подходящ човек и никакви задръжки ще се получи навсякъде.
Стига вече празни приказки, да започваме да пробваме изброените места!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването