Закуска в леглото от IKEA

Шведската компания отново разчупва стереотипите за мебелен магазин

13.05.2015

Шведската мебелна компания IKEA отново разчупва стереотипите за мебелен магазин, като предлага на своите клиенти уникална по рода си опция – закуска в леглото. И не, не става въпрос от IKEA да ви носят закуска до дома. Идеята е семпла, забавна и може би екстравагантна за някои.

Закуска в леглото от IKEA – поредната креативна кампания на шведската мебелна компания

Към момента инициативата се провежда в Лондон, където от 18 до 20 май, ще може да се наеме легло и да се поръча закуска. Клиентите могат да резервират единично или двойно легло за 45-минутен период от 7 часа сутринта до обяд и да си поръчат традиционна шведска закуска. От обяд до 15:00, все още може да резервират легла, но само за дрямка. А специалисти по съня, ще бъдат на разположение цял ден в магазина, за да консултират клиентите.

Резервирането на легло е безплатно. Но разбира се IKEA няма намерение да печели директно от подобни кампании. Те са с цел брандът да напомня за своята уникална същност и да продължава да бъде така обичан от клиентите си.

Закуска в леглото от IKEA

Снимка: home-designing.com

Компанията IKEA е известна с нестандартните си маркетингови кампании. Миналата година си партнира с Airbnb за да предложи възможността за отдаване под наем на стаи в един от магазините си в Австралия.

Вижте още: Life at home – една кампания на IKEA

Ако сте в Лондон и бихте желали да се възползвате от тази опция, трябва да пишете емайл и да го изпратите на IKEAbreakfastinbed@hopeandglorypr.com.

Източник: http://time.com/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.