Човекът, който заснема смъртните сцени в “COD”

Randall Higgins е човекът зад "KillCam" в Activision

28.01.2015

Това е страхотен ход на Activision. Ако сте геймър, ще го обикнете. Ако сте гейм маркетолог отново ще го обикнете.

В усилията си да потопят геймърите дълбоко във водите на “Call of Duty”, Activision пуснаха страхотно видео с „Килър камериста“ – Randall Higgins. Той е човекът, който фотографира всички изстрели и екшън сцени в играта. Ако някой умира Higgins е там да улови този „страхотен“ момент.

Очевидно „килър камеристите“ не получават много любов или добро отношение, а да не говорим и за свободно време. Въпреки всичко, Randall успява да ни забавлява, предвид кървавите сцени, в които е замесен. Той е съвременният комедиен Рамбо, който е готов да ни покаже смъртта по един по-различен начин.

Вижте още: Прекаляваме ли с използването на технологиите?

Целта на клипа е да промотира първия ъпдейт на “Call of Duty: Advanced Warfare” – Havoc.

Запознайте се с Randall Higgins. Човекът, който заснема смъртните сцени в “Call Of Duty”

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването