Защо е хубаво да инвестираме в луксозно спално бельо?

Няколко интересни причини...

26.03.2017

Колко платихте последно за спалното си бельо? Отделяте ли внимание, когато пазарувате препарати за пране на чаршафите? Може би се чудите на хората, които дават повечко пари за хубаво спално бельо? Мислите ли си, че това са просто чаршафи и не заслужават внимание? Ако един от отговорите на тези въпроси е положителен, то вижте защо е хубаво да плащаме повече за качествено спално бельо.

Ето няколко причини защо да инвестирате в по-луксозно спално бельо

На първо място поставяме удоволствието от съня. Мозъкът ни лесно ще се предразположи към сън, когато усети мекотата на чаршафите. Така ще заспим по-бързо и дълбоко. Освен това, ако е неудобно спалното бельо, то ще ви мъчи докато заспите, ако изобщо заспите

С по-скъпо спално бельо вие инвестирате в здравето си. Учени и лекари са на единно мнение, че сънят е основният фактор, който оказва влияние на здравето ни. На пазара се предлагат евтино бельо, което е от синтетична материя и може да причини раздразнение на кожата или алергия.

Защо е хубаво да инвестираме в луксозно спално бельо?

Хубавото спално бельо помага за по-добър сън

Отделете повечко пари за спално бельо и си спестете хилядите нерви относно продължителната употреба. Сигурно сте чували поговорката: „Евтиното излиза скъпо“. Това важи с пълна сила и тук. Освен че, евтиното спално бельо може да причини здравословни проблеми, то може и да се съсипе след няколко пранета. Това ще ви накара отново да търсите бельо и отново да обикаляте по магазини. По-скъпите чаршафи могат да издържат до години на интензивна употреба и третиране, без по тях да се личат каквито и да е следи от това и когато ги погледнете да си кажете, че са като нови.

Източник: www.spalnobelio.bg

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването