Защо трябва да си вземем лятна отпуска?

Поне веднъж в годината жените забравят за „хорското мнение“…

15.07.2015

Лятото е времето за отпуски, партита и незабравими моменти, като един от тях несъмнено е случайната среща и секса с непозната мацка. През горещия сезон, почти всяка една жена се отпуска в една различна социална реалност, зарязва сивото и мрачно ежедневие и решава да се възползва максимално от почивните си дни, като си прекара една незабравима отпуска с някои или няколко „гларуса“ на морето.

Защо трябва да си вземем лятна отпуска и да се насладим изцяло на горещите летни нощи?

Тук идва и поредното откритие на нашите любими учени от университета в Илинойс, които разкриват, че през лятото повечето жени забравят за хорското мнение и социалните ограничения и търсят партньор за една вечер или най-много няколко дена, извличайки максималното от почивните си дни.

Вижте още: Най-готините места за „таковане“ на открито

В резултат на това стигаме до извода, че през лятната ваканция жените са готови да се отдадат на секса за една вечер с непознат партньор, и за миг поне да забравят за хорското мнение. Явно само лятото е сезонът, когато мацките не мислят за нищо ангажиращо и не изпитват никакви притеснения за евентуална бъдеща по-сериозна връзка. За радост и ние мъжете, веднъж да сме на едно и също мнение с жените.

Защо да си вземем лятна отпуска?

Сезонът на свалките за една вечер

Освен всичко това, учените смятат, че лятото е много полезен сезон за жените, защото за кратко време се опознават по-добре, научават се да отказват, а в други случаи поемат риска да приемат комплимент и да стигнат до края за една вечер (в което няма нищо лошо, разбира се)… Горещите летни дни не остават само приятни спомени, но и повишават самочувствието на жените, както и сексуалното им желание. Всички тези твърдения се потвърждават и от 30 000 жени, до които учените са се допитали. Всички те редовно пътуват сами по време на лятната си отпуска и твърдят, че се чувстват много по-добре след подобен тип почивки.

Около 10% от тях са признали, че през лятната си почивка правят секс с повече от един партньор. Между другото учените твърдят, че през лятната отпуска най-често се повишава демографския фактор. До този извод са стигнали и датчаните, които отдавна се опитват да изпратят своите граждани на почивка, защото е потвърдено, че двойките са най-продуктивни именно, когато са на ваканция. Припомняме ви и уникалната рекламна кампания от страна на датчаните – „Направи го за Дания!“

Е, дами и господа. Горещите летни дни ви предоставят шанса да си изкарате една незабравима лятна ваканция! Към кой български курортен град ще потеглите, за да си изкарате няколко незабравими почивни дни, знаейки че и статистиката е на ваша страна?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването