7 факта, които доказват, че котките са страхотни

Инфографика

07.07.2015

Като за начало ще започнем с това, че котките могат да лекуват кости с тяхното мъркане. Не го знаехте, нали? Има и още много други неща, които сме сигурни, че не сте знаели за пухестите създания.

Вижте още: Как домашните любимци правят живота ни по-добър

Котките са наистина прекрасни създания. Те са чисти, умни, независими и разбира се супер сладки и пухкави. Е, поне повечето от тях… Но това не е всичко, свързано с тях. Върхът на айсберга с нашите космати приятели е, че имат множество впечатляващи сили, като това да лекуват кости или фактът, че могат да издават над 100 различни звуци. Нашите приятели от Goodnet са изработили една страхотна инфографика, която разкрива фактите и данните за това, защо котките са толкова страхотни животинки и защо е хубаво да имаме поне една „косматка“ в нашия дом.

Инфографика показва 7 факта, които доказват, че котките са страхотни домашни любимци

7 факта, които доказват, че котките са страхотни

Източник: Goodnet

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването