Защо мъжете изневеряват?

Четири простички източника на неприятната случка...

16.06.2013

Изневярата… непрекъснато се говори за нея. Ние също ще поговорим, но не за изневярата като факт, а причините, които довеждат до нея. Опитала съм се да ги сведа до четири простички източника на неприятната случка. Наричам я „неприятна случка“, тъй като за някои това е тотален край на връзката и връщане назад няма. Нека да видим как може да я предотвратим и да анализираме поведението на мъжете.

Вижте четири причини показващи, защо мъжете изневеряват

1. Пак съм излишен – тук говорим за онази излишност, наблюдаваща се при младите татковци или мъжете на дамите кариеристки. Липсата на внимание от страна на нежния пол е убийствена за него. Срещите за малко и постоянната динамика го изтощават. Той не ви вижда достатъчно често, прибирате се много изморени и мъжът до вас остава на заден план. Какво можете да направите? Все пак имате връзка с даден човек, той заслужава вашето внимание и добро отношение. Опитвайте се да съчетавате задълженията си и да намирате време за любимия. Никак не е трудно, а и не е сложно да намирате време само за вас двамата и просто да се гушнете на дивана.

2. И на него му липсва романтика – колкото и да не вярвате, и мъжете дълбоко в себе си са романтични натури. Не всичко за тях е само секс, особено ако говорим за жената, на която държат. Те също искат малко сантименталност и задушевност. Какво можете да направите? Просто се откъснете от работата и ежедневието, грабнете го от вкъщи и си прекарайте една незабравима вечер. И двамата имате нужда от нея.

Защо изневеряват мъжете?

Мъжа изневерява, защото му липсва романтика

3. Последен в списъка – списъкът с рутинни задължения е дълъг, и никога любимият ви не е първи в него. Предпочитате да направите всичко останало, но някак си да отделите време за него не успявате. Какво може да направете? Зарежете задачите, те нямат край. Винаги ще излиза нещо ново, това е неизбежно. Нека човекът до вас да е преди всичко останало, дори и това да са цял куп с ангажименти.

Вижте още: Изневярата – избор или грешка?!

4.„Като за последно“ – това доста често се среща при мъжете, които трайно се обвързват и дори имат брак. Смятат, че сериозните взаимоотношения ограничават свободата им. Затова преди това правят нещо „като за последно“, едва ли не, безгрижният живот свършва. Честно казано, това е до разбирането на самия човек. Какво можете да направите? Никога не ограничавайте свободата му, той ще го забележи. Това не означава, че не трябва да се интересувате от това какво прави. Бъдете дипломати във връзката си и се опитвайте да му давате това, от което има нужда. Когато той го получава, няма начин да го потърси другаде.

Гост автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP