Защо симулирате оргазъм?

Да се изпитва удоволствие от секса е висше благо

29.05.2017

Да се изпитва удоволствие от секса е висше благо, дадено ни от Бога. Сексуалното общуване е нещо напълно нормално, а върховното удоволствие от него е равносилно на смесица от еуфория, физическа наслада и доста силна емоция, които трудно могат да бъдат описани.

Правенето на любов с човек, когото дълго време си желал и към когото изпитваш силна страст и привличане, не може да се постави под един знаменател със секса за една нощ и случайната връзка, породена от похот.

Вижте още: Направи и оргазъм

Двойките, които могат да се слеят в едно и да достигнат до оргазъм едновременно са малко, не само защото свършването при жената се случва по-бавно, от това при мъжа, но и защото част от жените са склонни да симулират оргазъм.

Защо симулирате оргазъм? Какъв е смисълът в това?

Не бива да го правите, дами!

С по-продължителна любовна игра и точни указания, достигането до кулминационната точка едновременно от двамата партньори е напълно постижимо. Със симулирането, лъжете както половинката, така и себе си. Защо тогава го правите?

Защо симулирате оргазъм?

Не заблуждавайте партньора си със своите фалшиви оргазми

За да не обидите сексуалните възможности на любимия или от страх да не ви помисли за фригидна?

Веднъж започнали да заблуждавате мъжа за своите оргазми, вие се обричате да останете сексуално незадоволена и занапред, а това ще се отрази негативно на връзката ви. Вашата половинка никога няма да успее да научи тайните ви желания и да ви достави това удоволствие, което ще ви изстреля на върха, просто защото не умее да чете мислите ви, а вие щадите егото му на велик любовник.

Откликвайте на неговите опити да ви достави удоволствие, не се страхувайте да експериментирате нови пози, нови преживявания, не спирайте да опитвате и да споделяте какво ви харесва и какво ви отблъсква в секса. Говорете си! В леглото, както и извън него, няма място за лъжи, особено ако целта ви е да бъдете истински близки, не само в секса.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP