Защо тя не иска секс

Какво спира вашата половинка да се наслади на горещите емоции в леглото?

08.01.2016

Свикнали сме да мислим, че мъжете са винаги готови за секс, а жените са тези, които решават дали горещото преживяване да се случи или не.

И това в повечето случаи е точно така.

Когато мъжът чуе репликата „Боли ме главата“ или „Не точно сега, скъпи“, насторението се помрачава и става ясно, че отношенията ще останат платонични. Поне този път.

Защо тя не иска секс и какви реално са истинските причини?

Кои са истинските причини, които спират вашата половинка да се наслади на горещите емоции в леглото?

Ето част от тях накратко.

Тя не се чувства секси  притеснява се, че не е взела душ, качила е няколко килограма, не е епилирана, не е със секси бельо. Тези и ред още причини могат да стопират желанието на вашата половинка.

Тя очаква да подходите по точно определен начин – и когато нейните очаквания се разминават с вашия подход, тя просто не може да се възбуди и да поиска секс. Ако я опознаете по-добре, ще имате възможност да я предразполагате по възможно най-добрия начин и да изживявате истинска взаимност по-често отколкото предполагате.

Вижте още: Няколко тайни на опитните прелъстителки

Тя има физически неразположения  разбира се, че става въпрос за месечния цикъл, но не само. Времето около овулацията също може да бъде причина вашето момиче да ви отказва секс, въпреки че със сигурност го иска. Голяма част от дамите се притесняват да правят секс в периода около овулация, именно поради страха от нежелана бременност.

Защо тя не иска секс

Тя има физически неразположения или поне така казва

Притеснява се дали ще получи оргазъм и колко време ще й отнеме това  за някои дами това може да бъде основателна причина да откажат секс, особено ако се намирате на чуждо място или сте поискали да го направите в обедната почивка и не разполагате с времето си. Не винаги неочакваните и спонтанни неща са възбуждащи. Добре е да знаете, че на жените са необходими поне 20 минути, за да се настроят на палава вълна и да преминат към по-сериозни действия.

Бъдете търпеливи – сексът не се случва само във физическия акт, той е начин на общуване и емоционална връзка, която се изгражда постепенно и става по-силна и по-добра с времето.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP