Завръщането на Бонд … Джеймс Бонд

17.02.2015

След три години затишие, Агент 007 се завръща с пълна сила. На пресконференция в Лондон режисьорът Сам Мендес официално потвърди, че снимките на филма са започнали.

В 24-тата поредица, прословутият Бонд отново се играе от Даниел Крейг. Той се превъплъщава в ролята още от 2006г, когато филмът носи името „Казино Роял”, след това през 2008 със „Спектър на утехата” и най-прословутият „Скайфол” от 2012г.

Завръщането на Бонд … Джеймс Бонд

Говори се, че тазгодишният филм ще бъде римейк на легендарния „Голдфингър”, като в ролята на лошия Ернст Ставро Блофелд ще влезе Кристоф Уолц. А ако това е така, то тогава ще чуем една знаменита реплика „Не, мистър Бонд, очаквам да умрете!”. Във филма ще видим още и Ралф Файнс („Списъкът на Шиндлер”), в ролята на новия „М”. Ролята на героя „Q” отново е поверена на Бен Уишлоу, който дебютира с тази роля в предишния филм. Образът на “Q” е доста променен от класическия, който сме свикнали да виждаме в по-старите филми за Бонд. „Q” е нахакан, млад и симпатичен компютърен гений, очите и ушите на Агент 007 в киберпространството.

Освен с много екшън, който никога не ни е липсвал във филмите за Бонд, тази година екипът ще ни впечатли и с още нещо. Отделни сцени ще се снимат в Италия, Великобритания, Мароко, Мексико и снежните Алпи в Австрия.

За любителите на бързите коли и красиви жени също има по нещо. Ще можем да се  насладим на вечната красавица Моника Белучи, която е в ролята на италианската изкусителка Лучия Скиара. Другата красавица във филма е френската актриса Леа Сейду, която ще изиграе Маделин Доун – едно от момичетата на Бонд. Една от големите звезди ще бъде и новият „Астин Мартин” DB10, който ще бъде много активен в преследванията по улиците на Рим.

Завръщането на Бонд

„Астин Мартин” DB10

Въпреки слуховете, че Даниел Крейг е пострадал, изкълчвайки едното си коляно, продуцентите ни успокояват, че ще успеят да наваксат със сцените и дори филмът ще предизвика още по-голям интерес от „Skyfall”. Единствено можем да пожелаем скорошно оздравяване на Крейг и да чакаме с нетърпение премиерата по кината на 23-ти октомври.

 

 

Етикети:

За автора

Боряна Александрова

Здравейте! Аз съм Боряна Александрова и съм най-новото попълнение в екипа на списание "VIP". В момента съм втора година журналистика. Мечтата ми от малка е да се занимавам точно с това и благодарение на екипа на списанието успявам да се реализирам в тази сфера. Друго, което мога да кажа за себе си е, че обичам животинки и да прекарвам свободното си време сред природата. Въпреки изпитанията, които ни поднася живота никога не спирайте да мечтаете, защото най-хубавото предстои.