Завръщането на Фърги

Като красива бунтовничка

01.07.2016

Дами и господа, Фърги се завръща и е „гладна“ („Hungry“). 41-годишната певица пусна втори тийзър за новата си песен в социалните медии. Вокалистката на Black Eyed Peas изглежда, като една красива бунтовничка в доста оскъдно облекло.

Завръщането на Фърги – „Hungry“

Нейната визия винаги се е въртяла около прилепнал черен котешки костюм и свежа къса прическа. Изминаха вече почти две години откакто Фърги пусна нова песен и повече от 10 години откакто пусна „The Dutchess“ (първият самостоятелен албум на звездата). Следващият й албум „Double Dutchess“, ще е готов да бъде освободен през тази година.

Заглавието на новата й песе, все още е на път да бъде обявено, но ако се съди по броя пъти, по които тя споменава, че е „гладна“, можем да предположим, че това има нещо общо с името на трака.

Едно минутното черно-бяло видео започва заедно с Фърги, която ходи направо към камерата и по-късно певицата е показана, облечена в рибарска мрежа. Усуканият клип също така разполага и с атрактивни декори като пера, мастило и счупени стъкла. Парчето е белязано с тежък бас и страстен глас.

Съпругът на Фърги, Джош Дюамел, каза за хората по-рано този месец, че новият й албум ще бъде готов „буквално всяка минута.“ Оттогава феновете само броят секундите.

„Всичко е готово, сега е въпрос на време. Хората ще бъдът изумени. Това е нещо толкова добро! Аз съм много, много горд с нея и работата, която е вложила в него“.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.