Завръщането на Хали Бери

"Жената котка" се завръща с пълни сили

31.01.2014

Хали Бери се завръща с пълна сила след раждането на своето бебе

Вечно красивата „жена-котка“ се появи на червения килим в Акапулко, Мексико, тази сряда, за партито по случай 9-ия филмов фестивал.

За пръв път 47 годишната актриса се появява в светлината на прожекторите, след като роди дете от Оливие Мартинез.

Гордата майка на две деца, Макео и Найла, се появи на червения килим в ослепителна черна рокля, която показва блестящата и фигура. Сребърните детайли по нея си паснаха идеално и с наградата, която тя получи на фестивала, като почетен гост.

Съвсем скоро ще видите и на малкия екран, красавицата от „Готика“, нов сай-фай сериал „Extant“, който CBS пускат от лятото. В него актрисата ще си партнира с Горан Вишнич, който е и неин съпруг в прожекцията.

Завръщането на Хали Бери

Хали Бери и Горан Вишнич

В ролята на астронавт, Хали ще се опита да се свърже отново с мъжа и сина си, с който са изгубили връзка повече от година. Продукцията е продуцирана от компанията на Стивън Спилбърг (който ще бъде и изпълнителен продуцент), Amblin Television и CBS. Все още няма много подробности около предстоящото излъчване на сериала.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.