Завръщането на миньоните

Любимите жълтурковци отново ще покорят големите екрани

26.12.2014

Няма как да не сте виждали или чували за малките симпатични жълтурковци. Тези дребни забавни „откачалки“ завладяха сърцата на малки и големи след двете части на филма „Аз, проклетникът“ и „Аз, проклетникът 2“. Продукциите се радват на огромен световен успех и именно затова продуцентите са решили, че ще се направи още една част на филма. Но този път сюжетът няма да се върти около деянията на злодея, а ще разкаже как малките миньони са изминали пътя си към познатата цивилизация.

Завръщането на миньоните през 2015

През юли 2015 г. малките жълти приятелчета ще тръгнат на пътешествие в историята за да намерят най-ужасния и зъл господар и да му служат вярно. Приключенията им ще са славни и запомнящи се, в тромав миньонски стил  – от убийството на динозавъра Рекс до това на Дракула и Наполеон.

Завръщането на миньоните

Завръщането на миньоните през 2015

След нелепите стечения на обстоятелствата (миньоните унищожават всичките си господари), малките жълтурковци остават без водач и без цел. Това за тях е пагубно, тъй като те са родени за да служат на някого.

Но след време на отчаяние смелите представители на расата си Кевин, Стюарт и Боб поемат на славно пътешествие към съвременен Ню Йорк, където да открият новия си господар. По времето, когато жълтурковците пристигат в Голямата ябълка, там се провежда световната конференция на злодеите.

Дали ще успеят смелите миньони да оцелеят в големия нов свят и да намерят своя нов господар, предстои да разберем през юли 2015 година.

Световна премиера: 10.07.2015

Премиера в България: 10.07.2015

Малки симпатични плюшени миньончета може да намерите тук -> https://www.facebook.com/minionstorebg

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.