Завръщането на The Prodigy

26.02.2015

The Prodigy e английска група създадена през 1990 година от Лиъм Хаулет. Заедно с артисти като The Chemical Brothers и Fatboy Slim се считат за основоположници на жанра биг биийт.

Групата се завръща шеметно на международната сцена и показва видео към новата си песен “Wild Frontier”. Точно в навечерието на излизането на шестия си студиен албум, който ще е озаглавен – “The Day Is My Enemy” и ще се появи на музикалния пазар на 30 март.

Завръщането на The Prodigy

Заедно с това групата пуска и нов сингъл, “Wild Frontier”, в същия ден.

Парчето има вече един брилянтно заснет видео клип и още сега, можете да слушате песента, чрез него.

Завръщането на The ProdigyКлипът е замислен и режисиран от Mascha Halberstad. Видеото разполага още и с талантливите анимационни умения на Елмър Каан.

The Prodigy наскоро обявиха серия от огромни концерти, които ще се състоят през месец май. Включително две разпродадени вечери в Alexandra Palace в Лондон.

Преди това обаче те ще са в Австралия през следващата седмица, за бъдещия музикален фестивал, където някои нови песни от албума ще бъде показани на живо, за първи път.

Други британски фестивали, които идват това лято и ще включват групата, ще се състоят на Острова – Wight Festival и T in the Park.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.