Здравко 3-ко Иванов от Touch Down

Интервю

20.01.2015

Touch Down Records (Здравко “3-ko” Иванов, Йордан “Daneca” Иванов, Николай Благоев “Niks”), съществува от 2007-ма година. Работили са с имена, като Sanny Alexa, Играта, Мишо Шамара, Ghettoman, Бате Пешо, Бате Сашо, Pikasso и Xplisit. Били са заедно на една сцена с Мария Илиева, Любо, Графа, Santra, Лора Караджова, Michael Fleming, Лили Иванова, Andrea Banica, DJ Sasha Lopez, DJ Sava, Mark Ronson и са пяли заедно със световната звезда Taio Cruz. Работили са с изпълнители от Щатите, Австрия и Домениканската Република.

Сега Здравко е тук за да ни разкрие повече подробности относно новите им проекти и бъдещи участия.

Интервю със Здравко 3-ко Иванов от Touch Down

1. Здравей Здравко! От Списание VIP се радваме, че ще имаме възможността да узнаем какво се случва с вас? Какви изненади да очакваме? Какво ново забърквате?

– Винаги се плануват нови проекти, парчета, песни. Друг е въпросът пред какво ново ще ни изправи животът и дали ще ни забави с плановете ни или пък ще ни даде по-голям тласък към тях.

Имахте една доста успешна, 2014-та година, с хита си – “Други като нас”, заедно с Ирина, който се завъртя буквално навсякъде и не спираше да внася едно приповдигнато настроение!

– Парчето “Други като нас” стана наистина много готино. Не беше от най-големите БГ хитове за годината, но ние никога не сме правили това, което е най-слушано като звучене и гарантира до някъде успехът на дадена песен. Ние създаваме неща, които първо трябва да харесват на нас в дадения момент. А после се надяваме да се харесат и на останалите.

2. А сега с нови сили, как ще се впуснете в новата година? Какви нови проекти правите? Ще има ли отново интересни колаборации заедно с групата, а и поотделно?

– Какво следва не може да се каже още като конкретни колаборации или солови проекти, но са замислени такива, да. На всеки му е известно, че в българската музика се печелят малко пари, а за се да създава тя, трябват такива и то доста. Та в този ред на мисли, в голяма степен парите определят също кога, какво ще излезе.

Здравко 3-ко Иванов от Touch Down

Снимка: Здравко Иванов

Къде ще може да Ви гледаме на живо? Какви бъдещи участия и събития да очакваме? Издайте ни нещо строго секретно?!

– На този въпрос също е невъзможно да отговоря в момента. Това не зависи конкретно от изпълнителите, а от това някой да ни покани било то в клуб, дискотека или на някой концерт. Разбира се, ние оповестяваме всичко ново и важно около нас във фейсбук страниците си и на фен страницата на Touch Down Records (също във фейсбук). Така че когато се зададе нещо, заинтересованите разбират винаги.

Благодарим ти! Нямаме търпение да чуем и видим всичко! Успешен старт на годината и много пожънати успехи в края й! Тук е моментът да пожелаеш нещо на феновете Ви и разбира се, да благодариш на тези, които те подкрепят!

– Пожелавам им да не се предават пред нищо. Да са живи и здрави, за да преследват целите си докрай. Независимо кой, какво им казва, ако това е нещото, което истински желаят. Както казват: “Не е срамно, ако си опитал и не се е получило. А когато не си опитал изобщо.”. Винаги сме благодарили на тези, които ни подкрепят. Минаха 8 години от първото парче до сега. Направихме много неща, за които мечтахме и видяхме много неща. Голяма част, от което се дължи точно на тия хора. Salute you.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.