Зелено приключенско училище

19.05.2014

Казват, че родителите трябва да възпитават децата си, да ги учат, да ги водят по пътя на израстването им. Но не рядко се получава така, че малките имат също какво да ни научат и в някои ситуации са много по-съобразителни от нас, големите хора.

И тази им интуиция трябва да се насърчава, за да се чувстват уверени в реални житейски ситуации, в които попадат.

Трябва  още от малки, децата да се стимулират да развиват физическите и умствените си качества, да са съобразителни, да разсъждават, да се ориентират и най-вече да разберат, че трябва да са задружни (да се научат да работят в екип).

Зелено приключенско училище Варна 2014

Зелено приключенско училище

Зеленото приключение, организирано от клуб „Чудните Скали“, предлага програма, включваща много логически игри, скално катерене, каяци, конна езда, ориентиране, както и много игри и забавление.

Две седмици сред природата, за да видят децата, колко хубав е светът извън периферията на компютърните им екрани.

Едно незабравимо лято в света на спортните приключения с нови забавни игри, които инструкторите от спортен клуб „Чудните скали“, ще подготвят специално за всички! Изследвайте непознати места и се насладете на красивата природа и чистия въздух!

Не пропускайте вълнуващите състезания по гребане с каяци и скално катерене, опитайте стрелбата с традиционен лък и ездата на кон, поемете предизвикателството да се разходите сред висящи въжени градини.

Открийте в себе си невероятния Индиана Джоунс и намерете пътя сред най – объркания лабиринт, затаете дъх на най – бързия тролей на Тарзан сред дърветата.

Натрупайте ценен опит при работа с карта и компас, движение по маркировка, както и оцеляване сред природата. Научете се да използвате алпийски инвентар и да връзвате възли, да разпъвате палатка и палите безопасно огън, за да не ви изненада тъмнината на нощта.

СК „Чудните Скали“

 

За повече информация, посетете сайта или фейсбук страницата на клуба.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.