Зима – време за любов

Вижте и някои от положителни страни на предстоящите студени месеци:

24.10.2013

Лятото и всичко хубаво свързано с него приключи. Няма ги вече късите полички и големите деколтета. Няма ги голите мадами и ментата със спрайт под дебелата сянка. Няма ги летните свалки и загорелите рускини, но това не е повод за отчаяние. Есента и зимата също са добри сезони за интимни преживявания и горещи романтични спомени. Есента дава началото на студените нощи, а всички знаем колко неприятни и депресиращи са те, ако няма с кой да делим едно легло. През тези студени месеци определено имаме нужда от жена. Тя ще ни топли, ще ни вбесява, ще ни кара да се чувстваме добре, понякога прекалено добре даже, ще ни покаже, че зимните месеци не са толкова зле, а студа понякога е от полза. Ще ни покаже, че връзката като цяло не е толкова страшно нещо. Току виж следващото лято няма да търсиш голите рускини по плажа, а ще имаш момиче до теб, което наистина си заслужава времето. Нали това е, което всички мъже търсим? Готина мадама, с която да прекарваме времето си наистина добре.

Зима – време за любов и нещо сериозно

Вижте и някои от положителни страни на предстоящите студени месеци:

Зима - време за любов

Гледаме повече филми през зимата

Време е за филмови маратони – въпреки, че заради студа жените стават все по-малко атрактивни и пищни, защото крият всяка една красива частица от своето тяло под дебели панталони и палта, учените твърдят, че сега е времето за секс. Те също казват, че смяната на сезоните от топло към студено е най-благодатно за правене на секс. Било природен навик. Целият животински свят започва да се размножава през тези месеци, а ние хората не оставаме по назад. Нали сме наследили животинското. Не можем да Ви гарантираме, че тези хора с бели престилки са прави, но в близките 3-4 месеца ще разберем истината, а до тогава тайничко ще се надяваме да са прави.

Мистерия в женската красота – жените стават по-красиви. По-скоро по-загадъчни. Лятото виждаме целите им прелести, скрити под малко парче плат. Не ни е нужно кой знае какво въображение, за да си представяме разни неща, но зимата.. Зимата е различно. Гледаш я облечена в дълги, дебели дрехи и нямаш ни най-малка идея какво крие под тях. Започваш да гадаеш и се интересуваш все повече от нея. Няма ги тези прилепнали панталонки, които очертават задните й части така добре. Тук вече мъжката фантазия влиза в пълна сила. Всяка жена може да бъде цел, зависи каква фантазия имаш.

Зима - време за любов

Зимата е подходящ сезон за любов

Здравословен живот – много от жените не осъзнават, че за да задоволим всички техни сексуални желания, имаме нужда от качествена храна. Такава храна липсва през лятото, поради куп причини: Нямаме време, топло е и ни се хапва лека храна, бързаме за някой клуб и т.н., докато през зимата не е така. Започваме да ядем повече и то доста по-хубава храна. От там идва и сексуалната ни мощ в леглото. Препоръчваме ви тиква и тиквени сладкиши. Доста са ефикасни за половия орган, защото подобряват кръвообращението му до 40%.

Вижте още: Съветите за успешна свалка на Джони Деп

Студът, повод за мотивация – всички знаем, че зимата не е мечтаният ни сезон. Студът ни кара да седим вкъщи и да гледаме филмчета. Желанието ни за излизане драстично намалява. Много по-добре е да гледаме филм с някоя мацка, отколкото да гледаме филм с Лиса Ан, нали? Това е достатъчен мотивиращ фактор да излезем навън и да си намерим момиче. Не трябва да се плашим от минусовите температури. С добра компания ще минат доста бързо, дори ще ни липсват.

Зима - време за любов

Зимата е сезонът на сериозните връзки

Време е за нещо сериозно – няма какво да се лъжем. Нито жените, нито мъжете свързваме лятото със сериозните връзки. Всеки гледа на топлото време като шанс за нещо ново, нещо различно. Никой не иска да бъде зависим от половинка през горещите дни. Тук любимата ни социална мрежа – Facebook са направили доста интересно проучване. Те са изследвали промяната на всички статуси през сезоните и са стигнали до извода, че през лятото има най-много стартирани и прекратени връзки. Есента и зимата са положителни за обвързване, защото тогава най-много хора са променили статуса си от „необвързан“ към противоположното. Летните свалки за една вечер свършиха, но това не значи, че не може да изкараме и зимните месеци, толкова добре колкото през лятото. Време е за нещо сериозно господа. Време е да не излизаме от топлите легла и да усещаме топлите женски бедра през студените зимни нощи. Какво по-хубаво от мързелуване в леглото до нежно създание и топло чайче?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването