Зимната колекция на Виктория Бекъм

Вълна, райета, липса на подгъви и висящи конци...

15.11.2016

Модата изразява личността, но наред с това е призвана да ни осигури повече топлина и комфорт в мразовитите къси дни и безкрайно дългите нощи, които ни очакват през зимата.

Няма спор, че Виктория Бекъм е от дизайнерите, които се отличават с изисканост, безупречен стил и нюх към актуалните тенденции в модата.

Есенно-зимната колекция на Виктория Бекъм е просто един път!

Новата есенно-зимна колекция на дизайнерката ни предлага интересна смесица от строга офис елегантност и първичната топлина на вълнените материи.

Линиите следват тялото по педантичен начин, не пропускайки нито една женствена извивка и създавайки усещане за строг умело прикрит сексапил, който може да предизвика истински ураган от страсти в мъжете.

Традиционните за бранда цветове бяло и червено сякаш отстъпват на по-тъмните цветови решения.

Зимната колекция на Виктория Бекъм

Зимната колекция на г-жа Бекъм е предимно в тъмни цветове

Преобладаващите цветове са пастелни – сиво, кафяво, охра, тъмносиньо, черно, като сред тях се отличава оранжевото като моментен слънчев проблясък на есенното небе. Впечатляващи са и късите палта в неоново синьо, които определено внасят ярък акцент на фона на сивата зимна картина.

Вижте още: Цветовете на дрехите показват какъв тип човек сте

Виктория обръща поглед към нестандартното с по-смел и екстравагантен дизайн на връхните дрехи. При част от тях липсват подгъви и се забелязват висящи конци. Дизайнерката продължава да се придържа към по-специалните аксесоари като вериги и масивни гривни. Наред с това внася в част от дрехите си флорални композиции и си „играе“ с текстурите като превръща дрехата в експресивна картина.

Зимната колекция на Виктория Бекъм

Колекция есен-зима на Виктория Бекъм

Бюстиетата заемат специално място в есенно-зимната колекция на Вики. Въпреки, че са решени главно от плътни вълнени материи, кройките са разнообразни и смели. Можем да се насладим на вълнуващ контраст между нежната дамска шия и крехките рамене на моделите и доста категоричната и малко груба естествена материя, която е нетипична за направата на корсети и бюстиета.

Въпреки това, елегантността и женствеността са напълно запазени и тази зима дамите ще могат да се облекат в топли и впечатляващи дрехи.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP