Зимни модни акценти през 2016

Кои са зимните модни акценти този сезон?

26.01.2016

Зимата е неизбежна за нашите географски ширини. Дори и да копнеете за топло време и леки дрехи, смразяващият вятър навън ви задължава да се облечете топло.

Вместо да се поддавате на депресия и носталгия по лятото, обновете гардероба си с топли, празнични и удобни зимни дрехи.

Кои са зимните модни акценти този сезон? Прочетете статията, за да разберете!

Зимни модни акценти

Топли и меки дрехи за зимата

Топлина и мекота – това е първият моден закон на зимата. Лошото настроение, зъзненето и мрачните мисли могат да бъдат заличени, ако обгърнете тялото си с дрехи и аксесоари от пухкави и меки материи. Усещането е равносилно на сгряваща прегръдка и това се отразява положително, както на тялото, така и на душата ви.

За спортните натури, които не могат да се разделят с комфортните дрехи, препоръчваме ватирани екипи, двойно подплатени клинове, суитчери с огромни качулки и допълнително удължени ръкави, тип ръкавели.

Тенденциите при клиновете са ватирани материи в пастелни тонове или клинове с подплата и богати декоративни плетки. Все още можете да носите клинове със зимни мотиви, които бяха актуални и през миналата зима. Наред с това, зимната мода наложи клинове от трико или кожа в съчетание с дантела, които не само осигуряват така необходимата ви топлина, но и секси външен вид.

Вижте още: Голямото завръщане на дантелата

Следващият зимен моден акцент неизменно се свързва с празниците. За коледната вечер много заложиха на червено, сребърно или златно, а за новогодишната на различни искрящи цветове.

Нека външността ви хармонира с интериора и цялостната атмосфера. Не бива да се колебаете да придадете романтика, загадъчност, дори приказност във външния си вид.

Зимни модни акценти през 2016

Как да изглеждаме секси дори през зимата

Бъдете сигурни, че всяко ваше старание ще бъде забелязано и оценено от околните.

Вижте още: Най-модерните палта за зимата тази година

Дори и да носите рокля от по-тънка и ефирна материя, красив кашмирен шал към нея би бил достатъчно бижу, което ще ви придаде блестящ и шикозен облик.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP