Настъпва златна ера в Apple

Ще разчупят ли стереотипите си най-после от Apple?

27.08.2013

Нова, златна ера настъпва в семейството на Apple. Ако трябва да сме по-специфични ще се лее шампанско и злато, тъй като бранда реши да избяга от стандартите си с добавяне на златна нотка в новия iPhone 5S.

Настъпва златна ера в Apple. Представяме ви позлатения iPhone 5s

Досега Apple предлагаха модела в черно и бяло. Въпреки това, доклад в TechCrunch твърди, че компанията планира да добави златистото, като цвят за предстоящото представяне на  iPhone 5S, позовавайки се на няколко източника.

Устройството е малко вероятно да бъде изцяло златно, но по-скоро ще бъде в нежен нюанс на шампанско, подобно на цвета на наскоро излезлият iPod мини.

Вижте още: Apple OS X бета версии – достъпни за всички

Продажбите на „златен“ iPhone вероятно ще са в завишени количества на китайския и индийския пазар, където цветът е много популярен. Тоест в Applе могат да бъдат доволни от към този показател. След като се счита за ярък и популярен, златистият цвят е вече  един от най-популярните сред смартфоните, а нека не се лъжем всеки иска да заблести. С новия iPhonе 5S това ще е напълно възможно, а вие ще сте горд притежател на това бижу.

Настъпва златна ера в Apple

Златен модел на iPhone 5s

Докладът идва от Френски сайт – MacBoutic, където са публикувани снимки на златния iPhone 5S миналата седмица.

Междувременно анализаторa Минг-Чи Куо на Apple, който е предложил най-точната информация в интернет пространството относно продуктите на бранда в миналото е публикувал новината, твърдейки, че засега се гласува за лимитирана серия златни издания, но не е окончателно решения. С това отново се връщаме към моногамията и оставяме бялото и черното да владеят пазара на мобилни технологии. Истина или не, силно се надяваме да настъпи златна ера за iPhonе и компанията да разчупи стереотипите си, за да разбере какво искат хората всъщност.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.