Звездите на Арсенал с коледно парче

Санчес, Начо Монреал и Петър Чех поддържат коледния дух

28.12.2015

Звездите на Арсенал Алексис Санчес и Начо Монреал се присъединиха към вратаря на тима Петър Чех в пеенето на коледни песни, като част от благотворителна инициатива за празниците.

Три от звездите на Арсенал с коледно парче, с цел набиране на средства

Талантът на Чех зад барабаните отдавна не е тайна за никой, след като чехът сподели няколко уникални изпълнения в социалните мрежи.

Този път обаче, той не е сам! Към него се присъединяват чилийската звезда на тима Алексис Санчес, както и Начо Монреал. Триото изпълнява репертоар от коледни класики, с цел набирането на средства за благотворителната фондация на Арсенал.

Вижте още: Роналдо отваря верига хотели с марката „CR7”

Това е поредната инициатива от звездите на големите клубове в Европа, които подканват хората да са добри не само на Коледа, а през цялата година.

Обединени под една обща кауза за по-добър живот, всички ние, жителите на тази красива планета може да я превърнем в едно по-добро място за живеене. Никой не заслужава да не бъде щастлив, а ако ние може да променим тази участ на някой, защо да не го направим и да се превърнем в едни по-добри хора?

Насладете се на парчето на звездното трио на Арсенал в изпълнение на Алексис Санчес, Начо Монреал и Петер Чех.

Весели празници!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването