Как да гледате тайно сторита в Инстаграм, без никой да разбере?

07.03.2023

Понякога искаме да гледаме някои сторита в Инстаграм, без авторите им да знаят за това. Вероятно знаете, че всеки може да види не само броя на гледанията си, но и списъка със зрители? За щастие има някои трикове, с които можете да гледате тайно.

Сторитата в Instagram продължават 24 часа и през това време всеки, който ги гледа, става видим за авторите им. Проблемът е, че понякога искаме да надникнем инкогнито и в това няма нищо лошо по същество.

Имате две възможности: първата е, разбира се, да използвате възможностите на различните приложения за инкогнито достъп.

Има уеб приложения и сайтове, които ви позволяват да преглеждате анонимно сторита, без дори да имате акаунт в социалната мрежа. Всички те работят приблизително на един принцип: отваряте сайта или приложението и въвеждате потребителското име, което ви интересува, и можете да видите активните му сторита.

Ако не вярвате, опитайте със собственото си потребителско име и лично се уверете, че работят. Този тип сайтове умело използват изходния код на уеб версията на Инстаграм. Нещо, което можете да направите и сами, ако имате известни технически познания.

Ако не искате да изтегляте каквато и да е програма или да се ровите в различни сайтове, можете да гледайте тайно по друг начин.

момичета

Можете да видите миниатюри, т.е. когато потребителските истории са в средата на страницата. По този начин ще видите първата история. Но друг по-ефективен трик е следният: прегледайте сторитата на потребителя преди този, който следите тайно, задръжте ги заключени с пръст в пауза и след това бавно прескочете надясно.

Инстаграм ще ви покаже кратък преглед на следващата история – точно тази, която толкова искате да видите. По този начин ще можете да прегледате желаната история, но без да уведомявате автора й.

Направете няколко опита със стори на приятел и го попитайте дали излизате в списъка със зрители. Защото, ако изпуснете момента и сторито, което сте гледали преди това, приключи, ще бъдете „хванати”.